Idén újra lesz Ötletből vállalkozás workshop

Tavaly ősszel 10 egyetemi nagyvárosban indítottuk el ingyenes, Ötletből vállalkozás workshop elnevezésű sorozatunkat, a helyszíneken összesen több mint 70 ötleten dolgoztak a résztvevők. A 4 alkalmas workshop célja, hogy az érdeklődők vagy korai fázisú ötlettel rendelkezők számára olyan gyakorlati eszközöket biztosítsanak, melyek segítségével könnyeben építhetik, fejleszthetik startupjukat.

A nagy érdeklődésre való tekintettel az idei évben újra elindítjuk a workshop sorozatot. Érkezhetsz már meglévő ötlettel vagy akár ötlet nélkül is, hiszen az első alkalom az ötletgenerálásról és az ötlet validálásáról szól. A továbbiakban az ötlet megvalósításán dolgozhatsz egyedül, vagy akár csapatban is. A negyedik alkalom végére pedig rendelkezel majd kész üzleti modellel, one pagerrel – vagyis egy egyoldalas üzleti összefoglalóval-, valamint egy minimális működési funkciókkal rendelkező prototípussal, röviden MVP-vel.

A produktív munka érdekében érdemes mind a négy alkalmon részt venni.

A hatékony munka érdekében a workshophoz készítettünk egy munkafüzetet, és számos e-learning anyag is rendelkezésedre áll, így nem csak a műhelymunka alatt, hanem otthon is tudsz dolgozni startupod megvalósításán.

A legtöbb városban már februárban elindul a workshop, ezzel kapcsolatban további információkat az INPUT Program weboldalán találsz!

Gyere el Te is és kezdd el velünk ötleted megvalósítását!

További információért keresd legközelebbi startup koordinátorunkat, és nézd meg Facebook profilunkat, illetve weboldalunkat!