Opening club cover

Opening Club – évnyitó rendezvények országszerte

Opening Club néven egy évnyitó rendezvény keretében kezdjük el a közös munkát az ötletgazdákkal az INPUT területi koordinátorok városaiban.

Gyere el rendezvényünkre és készítsük el közösen az egyéni akciótervedet! Tudd meg startup szakértőnktől, hogy milyen lépések megtételével indulhatsz el a sikeres startupperé válás útján!

Van egy jó IKT ötleted? Elkezdted megvalósítani, de nem tudod hogyan tovább? Szeretnéd megtudni, hogy milyen lépéseket kell megtenned az elkövetkezendő fél / egy évben ahhoz, hogy sikeres startupod legyen? Ha ezek közül a kérdések közül akár csak egyre is IGEN a válasz, itt a helyed!

Kiket várunk?

  • IKT ötlettel rendelkező ötletgazdákat, induló startupokat
  • Az ötletből vállalkozás workshop sorozat sikeres hallgatóit

Jelentkezés itt. 

A pontos helyszínekért és időpontokért keressétek fel Facebook oldalunkat, ahol az események között megtaláljátok a részleteket!

A rendezvényen személyre szabott akciótervet készítünk, és megmutatjuk, hogy a céljaid elérését milyen ingyenes INPUT szolgáltatásokkal tudjuk segíteni.

Többek között szó lesz induló Tudást Átadó Rendezvényünkről (TÁR),  melyek 2 napos, intenzív, egy-egy témát részletesen feldolgozó workshopok lesznek, szó lesz az Üzletfejlesztési szolgáltatásainkról, azaz a BizDev sprintekről, a személyes konzultációról, üzletfejlesztési tanácsadásról (melyekről bővebben itt is tájékozódhatsz), az idénre tervezett nemzetközi utazási lehetőségekről, és még megannyi hasznos témáról. Ne hagyjátok ki!

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!