Háromezer résztvevő közül lett dobogós a magyar programozó

Az INPUT Programnak köszönhetően mintegy ötven vállalkozó szellemű, IT terület iránt érdeklődő ötletgazda vett részt a varsói HackYeah elnevezésű eseményen. Az ötletversenyt a világ legnagyobb hackathonjának szánták a szervezők, és el is érték céljukat, ugyanis több mint háromezer résztvevővel valósult meg a 24 órás kódoló maraton.

A nemzetközi mezőnyt 46 magyar „hacker” is erősítette, akik fáradhatatlanul dolgoztak ötleteiken és vitték végig elképzeléseiket mindössze egy nap alatt. Versenyzőink a szervezők, helyi vállalkozások a kormányzati szervek által megadott 17 kihívás egyikére alkottak megoldásokat, melyet a verseny végén az előzsűrizést követően prezentáltak a legjobbnak ítélt résztvevők. Kiváló magyar megoldások születtek, volt olyan csapat, akik e rövid idő alatt két működő applikációt is elkészítettek.

A magyar résztvevők közül az @Innobie egyik tagja, Tősér Máté megosztott második helyezést ért el a „Blockchain technology in the loyality system” kategóriában, ezáltal 3000 zloty-val, vagyis több mint 200.000 Ft-tal térhetett haza. Gratulálunk!

Nézzétek meg hangulatvideónkat és nézzetek körül szolgáltatásaink(linkelve) között, hogy ti se maradjatok le a hasonló programokról.

Neked is segítünk a sikeres nemzetközi piacra lépésben! Nézd meg aktuális hazai eseményeinket  és vedd fel a kapcsolatot területi koordinátorainkkal!