Szegedi startup ad új bejutási lehetőség az idei Társasjátékos Olympiára

2018-ban is megrendezésre kerül a Társasjátékos Olympia, amelyen összemérhetik a tudásukat a játékosok. A döntőbe az év során országszerte megrendezésre kerülő selejtező versenyeken való részvétellel lehet bekerülni. Az idei évtől újdonság, hogy a GameRelation applikáción keresztül is be lehet jutni a döntőbe, amely novemberben, a Társasjátékok Ünnepén® kerül megrendezésre.

 Bejutás a GameRelation alkalmazáson keresztül

A GameRelation egy olyan webes applikáció, amely segít a társasjátékos GameRelationesemények megszervezésében, és játékostársak keresésében. Az idei évtől a Társasjátékos Olympia válogató meccseinek szervezését és hitelesítését is támogatja. Lehetőség van egyénileg szervezett olympiai meccseket játszani, és az így szerzett eredmények alapján a legjobbak meghívásra kerülnek a döntőre. Olympiai meccsnek számítanak az olyan nyilvános játszmák, amelyeket a rendszerben regisztrált helyszínek egyikében szerveznek. A meccseket úgy lehet hitelesíteni, hogy a szervező, a számára az esemény napján elérhető kódot bediktálja a helyszínen. Az eredményeket pedig a játékosok hitelesítik, az eredmények visszaigazolásával. A rendszer az eredmények alapján pontokat oszt ki, és folyamatosan számolja az adott játékban a résztvevők erejét, ami a döntőbe kerülés alapja. A pontszámításról részletesebben a GameRelation oldalán lehet olvasni: www.gamerelation.com.

 Mi a Társasjátékos Olympia?

A Társasjátékos Olympia egy országos társasjátékos verseny, amely az ország számos klubjában, társasjátékos szórakozóhelyén, iskolájában zajlik az év során, és melynek a döntője idén a VII. Társasjátékok Ünnepén® kerül megrendezésre, 2018. november 11-én, Budapesten, a Lurdy Konferenciaközpont rendezvénytermében. Az idei versenyszámok a 7 Csoda: Párbaj, a Carcassonne, a Cartagena, a Century: Fűszerút, a Dice Forge, az Évszakok, a Glüx, a Kingdomino és a Ticket to Ride: Európa.

 Még nem késő nevezni!

A selejtező versenyeken való részvételre 2018. szeptember 23-ig van lehetőség. Idén kétféle módon lehet bejutni a döntőbe: klubok által szervezett versenyeken, és egyénileg lebonyolított versenyeken. Társasjátékos klubnak számítanak az olyan társaságok, amelyek legalább havi egy alkalommal szerveznek nyilvános helyen társasjátékos eseményt. Ezen klubok tetszőlegesen megszervezhetik a versenyeiket. Attól függően, hogy hányan vesznek részt ezeken a versenyeken, klubonként az első 3 helyezett vagy közvetlen meghívásra kerül a döntőbe, vagy elődöntőn kell részt vennie. Az idei évtől újdonság, hogy a klubok versenyein kívül, egyénileg lebonyolított versenyeken való részvétellel is be lehet kerülni a döntőbe. Nem kell mást tenni, mint regisztrálni a GameRelation rendszerébe, játszani minél többet, és rögzíteni az eredményeket. A saját szervezésű versenyekről a legjobbak meghívásra kerülnek a döntőre.

Bővebb információ és szabályzat: https://www.gamerelation.com/main/championships/olympic2018