Regisztráljatok a rendezvényeinkre a TicketNinja-val

Mától az INPUT program rendezvényeire a TicketNinja.io rendszerén keresztül regisztrálhattok!

A TicketNinja felületét használva nemcsak kipróbáljuk és népszerűsítjük ezt a hazai startupot, a mi életünk is egyszerűsödik a funkcióinak köszönhetően.

A TicketNinja egy olyan komplett rendezvényszervezést támogató rendszer, mely nemcsak hazánkban egyedülálló, de funkciói tekintetében a nemzetközi versenytársakkal is felveheti a versenyt. A TicketNinjával a legösszetettebb rendezvények szervezése és lebonyolítása is egyszerűvé válik, hiszen egyetlen rendszerben kezelhető az értékesítés, a résztvevők regisztrációja, a programok adminisztrációja, vagy akár a jogosultság szerinti beléptetés is. A rendszer használatával a látogatók minden információt könnyen megtalálhatnak a rendezvényekhez készült weboldalakon, ráadásul a regisztráció is pillanatok alatt elvégezhető, amihez regisztrálók akár a social media fiókjukat is használhatják.

Az INPUT program célja a hazai startupok támogatása, ezért örömünkre szolgál, hogy “éles helyzetben“ mutathatjuk be nektek ezt a remek alkalmazást. Mindenkinek ajánljuk ezt a komplex rendezvény szerevezést segítő oldalt. Elsőre kicsit bonyolultnak tűnhet, de ne ijedjetek meg, nem az és a későbbiekben örülni fogtok, hogy ezt a rendszert használtátok.

Reméljük a srácok egyre sikeresebbek lesznek és még büszkébbek lehetünk rájuk.

Ne csak az oldalukat bogarásszátok, regisztráljatok a rendezvényeinkre és tudjatok meg többet a startupok működéséről!