InnoEnergy Acceleration Primer Magyarország 2018

Van egy jó ötleted vagy fejlesztésed, az energiaipar, okos városok, mobilitás, közlekedési szektor számára? Netán rendelkezel olyan gazdasági/technológiai modellel, mely alkalmazásával egy újabb módon lehet energiát megtakarítani?

Jelentkezz az InnoEnergy, Európa legnagyobb energetikai befektető vállalata által indított Acceleration Primer Tréningre!

Várjuk ötletgazdák, fejlesző csoportok, kezdő vállalkozások és KKV-k jelentkezését is, akik nemzetközi piacokon önállóan vagy nagyvállalati együttműködésben kívánják értékesíteni termékeiket.

A tréning díjmentes, első oktatási nap: Március 2., Budapesten.

A legjobb csapatok az InnoEnergy Highway programban 100-150 ezer EUR befektetéssel próbálhatnak nemzetközi piacra lépni.

Van ötleted de nincs meg a csapatod? Csapatod van, de hiányoznak még egyes kompetenciák, szakterületek? Nálunk találhatsz társakat is!

Bemutatkozó Meetup Budapest: BME-n február 12-én 16.15-től a BME-n a DEMOLA-ban Egry József utca 18. (V1 épület, C szárny – Innovation Lab).

Regisztráció: https://goo.gl/Ma54Yb

Bemutatkozó meetup Miskolc: Február 13-án 16 órakor a Miskolci Egyetemen A/6 épület  XXXVIII.-as előadójában.

Regisztráció: https://www.eventbrite.com/e/innoenergy-acceleration-primer-bemutatkozo-meetup-miskolc-tickets-42866965247

Jelentkezés a programra február 22. éjfélig: https://goo.gl/forms/Sca40F4EMu802JO22

Kapcsolat: https://www.facebook.com/InnoEnergyHUBHungary/