Háttérkép cseréje
Feltöltés
Háttérkép cseréje
Koordinátor
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

06 70 500 36 13

Miért csatlakoztál a programhoz, mi fogott meg benne?

Az INPUT program területi koordinátoraként lehetőséget láttam arra, hogy az innovatív mikrovállalkozások létrejöttét segítsem, ezáltal Magyarország gazdasági növekedésében részt vehessek. Személyes tapasztalataim alapján tudom, hogy az egyetemeken és a versenyszférában is rengeteg jó ötlet és tehetség veszik el, pénz vagy iránymutatás hiányában. A program keretén belül ezen szeretnék változtatni.

 

Mi az, amit Te tudsz hozzáadni a programhoz, milyen szakmai tapasztalataid vannak, melyeket fel tudsz használni az INPUT program során?

A múltban dolgoztam kutatóként, trénerként, magánvállalkozóként és hosszabb időt töltöttem el az értékesítésben. Átéltem a kutatás, fejlesztés fáradságos szakaszait, kudarcait és örömeit is. Tudom, hogy mennyi nehézséggel jár egy új projekt, vállalkozás beindítása. A személyes tapasztalataimat és ismeretségemet felhasználva úgy gondolom, hogy az ötletgazdák, startupok megkaphatják mindazt a segítséget, ami a siker eléréséhez szükséges.

 

Mit ad neked a program? Miben látod az erősségét?

A program egyben hatalmas kihívás és lehetőség arra, hogy találkozhassak elkallódó tehetséges emberekkel, aki jobbá tehetik a világot az ötleteikkel. A program igazi erősségét abban látom, hogy az ötletgazdák innovációi a kitalálásától a nemzetközi piacra való eljutásáig támogatva vannak. A területi koordinátorok és a szakmai támogató csapat segítségével a startupok megtalálhatják a számukra szükséges mentort, illetve a kiaknázható célpiacot.  

 

Mit mondanál a startupoknak, miért csatlakozzanak?

A program magában hordozza az adott ötlet továbbfejlesztési lehetőségét, a mentorok segítségével támogatást nyújt az esetleges buktatók elkerülésében és segítséget biztosít a nemzetközi piacra jutásban.

Összefoglalva, azt mondanám: itt a lehetőség, hogy az ötlet ne csak elvesztegetett gondolat legyen.